Fredie

Creativiteit is de rode draad in mijn leven. Ik heb dan ook veel op dat gebied gedaan om uiteindelijk de keuze te maken om van mijn creativiteit mijn werk te maken. Bijna alle ideeën die ik vormgeef hebben een achtergrond met de psychologie van de mens en het leven, mijn grootste inspiratie bron. Elk beeld is een unicum met zijn eigen verhaal .Soms uit de mythologie, meestal uit het dagelijks leven. Bij mijn vrouwenbeelden zoek ik naar de spanning tussen abstract en realisme .In 2007 win ik de publieks-prijs in Dwingeloo en word ik uitgenodigt om te exposeren in diverse galerieen in Nederland.Ik heb thuis mijn eigen atelier .Ik wil iets aanraken met mijn beelden en dat kan voor iedereen iets anders zijn. Ik ben geïnspireerd door verschillende kunstenaars oa Bruno Lucchesi waarvan het thema van zijn boek 'Celebrating the beauty of everyday life ook mijn levensmotto is geworden. Andy Goldsworthy is een andere bron waar ik graag uit put om me te laten uitdagen.spelen, ontdekken, grenzen verleggen . Opdrachten vind ik bijzonder leuk omdat ik dan iets persoonlijks kan maken wat van waarde is voor iemand anders. Voor mij is het mooi een ander blij maken, en er zelf plezier aan beleven door het in iets tastbaars vorm te geven.

Creativiteit en coaching

Mijn doelstelling is de poorten van bewustzijn openen

De opleiding tot Enneagram Integratiekunde Coach heeft mij er toe gebracht een vorm te vinden die bij mij past om mensen op een creatieve manier in contact te brengen met zichzelf. Elk mens heeft heeft in zijn of haar leven te maken met uitdagingen en teleurstellingen. Maar ik denk dat je een keuze hebt om te kiezen hoe je daar mee om kan gaan. Maar eerst moet je je bewust woorden van wat je doet of juist niet doet. Welke gedachten en overtuigingen zijn daaraan verbonden? Stel je jezelf die vraag dan is het tijd om in actie te komen. Soms je trots of schaamte te laten varen en om hulp te vragen bij de voor jou juiste persoon.

Ik heb de nodige levenslessen gehad om te leren en heb die nog steeds om te weten dat ik de regie over mijn reactie op de omstandigheden heb. Tijdens mijn opleiding ben ik er achter gekomen dat het mijn passie is om met creativiteit en coaching bezig te zijn. In combinatie met een creative activiteit kan coaching op een dieper niveau ervaren worden en herstellen we het contact met ons innerlijke kind.

Ik zie het coachen als het mogen planten van een zaadje van bewustzijn. Er samen achter zien te komen wat de drijfveer achter je reactie is. antwoorden zitten in jou. Je kan er aleen soms niet bij en heb je iemand van buitenaf nodig om je weer in contact met jezelf te brengen. Een zaadje van bewustzijn laten ontkiemen. Het is aan jou om dat "plantje" te verzorgen en te koesteren zodat het zich kan ontwikkelen. Levenslessen leren doe je volgens mij stap voor stap en soms ga je ook weleens een stapje terug. Dat is helemaal niet erg, mild met jezelf omgaan kan voor sommigen al een hele grote stap zijn. Handelen van uit mijn hart is mijn drijfveer en integer zijn is mijn manier van coachen. Als mensen zich niet veilig bij mij kunnen voelen, kan ik immers niets doen.

Neem contact op met info@fkskeramiek.nl om er achter te komen wat je kernvraag is.

Een eerste gesprek is gratis en nodig om te ontdekken of ik iets voor je kan betekenen..